Lasersko oblikovanje tela i ukanjanje celulita

Celulit nastaje kao posledica zadržavanja vode i toksina u ćelijama kože i potkožnog tkiva. Ćelije postaju opterećene, grupišu se u grozdove zarobljene u vezivnom tkivu i formiraju čvorove.

Takvi čvorovi remete normalnu funkciju krvnih i limfnih sudova i na taj način je onemogućeno prenošenje kiseonika i hranljivih materija što ima za posledicu upalu vezivnog tkiva.

Laseroterapija pomaže ćelijama koje su izgubile ravnotežu u ćelijskoj razmeni i postale manje vredne po svojoj funkciji koju treba da obavljaju. Delovanje lasera na celulit ispoljava se kroz analgetski, antizapaljenski, antiedematozni i biostimulišući efekat. Bol, otok i crvenilo kao znaci zapaljenja celulitom zahvaćenog područja nestaju već nakon nekoliko tretmana ovim laserom.

Laser podstiče mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, poboljšava metabolizam ćelija i pojačava sintezu kolagena tako da koža nakon tretmana postaje sveža, malada i zategnutija.

Sam tretman je bezbolan, prijatan i opuštajući. Mogu se tretirati svi delovi tela. U lečenju celulita rezultati se vide već posle 6 tretmana, a za potpuni uspeh, potrebno je 12 do 15 tretmana.

Dr Jegda

Specijalistička dermatoveneraloška ordinacija
 
  Kralja Milutina 53, Beograd
  +381 11 36 20 848
  +381 63 80 87 240
  @dermatolog_drjegda
  @laserskaepilacijadrjegda

Blog

03 april 2017
14 februar 2017
14 februar 2017
© 1999 - 2024 Dr Jegda. Sva prava zadržana. Implementacija: TEHNO.RS

Search